Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/7/8/studiomaatwerk.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/7/8/studiomaatwerk.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/7/8/studiomaatwerk.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Herbestemming door verbinding – Studio Maatwerk

Herbestemming door verbinding

Voor de huisvesting van het Stedelijk College, een vereniging van verschillende VMBO-scholen zouden de gebouwen gelegen aan de Hervensebaan 1 (voormalig KPN gebouw) en 5 (Hervion College) een passende oplossing kunnen zijn.Gekeken is naar een manier om deze twee objecten met elkaar te ‘verbinden’ waarbij synergie en uitstraling van essentieel belang zijn. Ontstaan vanuit een honingraat, staat de zeshoek in het ontwerp symbool voor de hardwerkende leerling en een kraamkamer voor een toekomst in de praktijk.

De zeshoek is een efficiënte vorm die doorgezet kan worden in een visuele identiteit als wel ingezet kan worden als ‘bouwsteen’ voor een fysieke verbinding tussen de twee gebouwen. Het betreft een concept plan dat voornamelijk de potentie van de locatie laat zien.